ilmoittautuminen - Oulu-opisto - Oulun kaupunki

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2021-2022 OPINTOIHIN

Oulu-opiston uusi kurssiohjelma on luettavissa täältä nettisivuilta viikosta 25 lähtien. Painettu Opinto-opas tulee jakoon kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin viikosta 31 lähtien. Sen näköisversio on luettavissa täältä nettisivuilta.

 

Ilmoittautuminen alkaa 

  • ke 4.8. Taidekoulu, liikuntakoulu, musiikki, muut lasten ja nuorten kurssit
  • ma 9.8. Kielet
  • ti 10.8. Kädentaidot, tekstiili- ja tekninen työ
  • ma 16.8. Liikunta ja tanssi
  • ti 17.8. Historia, ihminen ja yhteiskunta, kuvataiteet ja muotoilu, kirjoittaminen, sanataide ja teatteri, kotitalous, merenkulku, puutarha ja ympäristö, mediataide, tietotekniikka ja valokuvaus

 

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2022 alkaa ma 29.11.2021.

 

Opinnot alkavat

  • viikko 35 Taidekoulu ja Liikuntakoulu
  • viikko 36 muut opetus

Ilmoittautua voi pitkin lukuvuotta mikäli kursseilla on tilaa.

 

ILMOITTAUTUMINEN MUSIIKIN OPETUKSEEN

Musiikin yksilöopetukseen, bändeihin ja lasten kitararyhmiin otetaan uusia oppilaita valintatilaisuuden perusteella. Ilmoittautumiset valintatilaisuuksiin netissä ke 4.8. klo 9.00 - to 12.8. klo 12.00 välisenä aikana. Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan valintatilaisuuteen.

Näistä linkeistä löydät lisää tietoa musiikin opetuksesta:

Lasten ja nuorten kurssit

Kansalaisopisto opetus

 

ILMOITTAUTUMINEN

Oulu-opiston kursseille voi ilmoittautua helpoiten täällä netissä.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan.  Toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan. Ilmoittautumiskanava avautuu ainealueittain edellä mainittuina päivinä klo 9.00 ja on sen jälkeen auki kaikkina vuorokauden aikoina. Sähköpostiisi tulee vahvistus ilmoittautumisesta. Ilmoittaessasi lapsesi, laita sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi.

Ilmoittautua voit myös puhelimitse soittamalla asiakaspalvelunumeroihin, tai henkilökohtaisesti asioimalla Oulu-opiston toimistoissa Oulussa, Haukiputaalla tai Oulunsalossa.